Aanbod

Aanbod

Je geeft jouw leven vorm door de keuzes die je elke dag maakt. Door bewuster te kiezen, maak je het verschil in jouw dagelijks leven. Als professional organiser begeleid ik je graag bij het aanbrengen van meer overzicht en structuur, thuis of op je werkplek:

 Voel je THUIS

Geniet thuis van rust en overzicht. Zo houd je tijd en energie over voor de belangrijkste dingen in je leven. Ik begeleid je bij het maken van keuzes over:

Spullen

Heb je meer spullen dan je nodig hebt, dan begeleid ik je graag bij het opruimen en ordenen. Voor het organiseren van je verhuizing kun je ook bij mij terecht.

Na het overlijden van een dierbare bied ik hulp bij het opruimen van de inboedel. Zo sta je er niet alleen voor.

Documenten

Ik help je bij het opzetten en bijhouden van je administratie. Dit kan gaan om post (digitaal of fysiek), e-mails of foto’s (digitaal of analoog).

Ook kan ik je helpen bij het in kaart brengen van je financiële situatie om te zien of besparingen mogelijk zijn.

Tijd

Graag begeleid ik je bij het plannen van huishoudelijke taken. Samen kijken we hoe je de taken thuis kunt verdelen en wanneer je ze het beste uit kunt voeren.

Zo komt niet alles op jouw schouders terecht en  heb je meer tijd voor de dingen waar het leven echt om draait.

 WERK met plezier

Schep ruimte op je werkplek, in je inbox en in je hoofd. Zo haal jij je doelen en werk je met (nog) meer plezier.

Droom jij van een overzichtelijke werkplek waar je met veel plezier werkt? Met mijn zakelijke begeleiding ontdek je hoe dit ook voor jou haalbaar is. Samen scheppen we ruimte op je werkplek, in je agenda en in je inbox. Zo ontstaat meer rust in je hoofd. Zo kun jij je taken efficiënt afhandelen en verminder je werkstress en de kans op een burn-out. Bovendien houd jij meer energie over voor thuis.

Spullen

Heb je meer spullen dan je nodig hebt, dan begeleid ik je graag bij het opruimen en ordenen. Zo heb je meer overzicht en bespaar je kostbare tijd.

Documenten

Ook voor het op orde brengen van je administratie en het maken van stappenplannen voor bedrijfsprocessen kun je bij mij terecht.

Tijd

Graag begeleid ik je bij het plannen van taken en het stellen van prioriteiten. Hierdoor werk je effectief en efficiënt. 

Samenwerking op maat

Elke samenwerking is maatwerk. Lees meer over mijn werkwijze: 

Winkel

MARY regelt het wel .nl® heeft diverse leuke producten ontwikkeld die jouw dagelijks leven nog leuker en makkelijker maken. Ben je nieuwsgierig geworden? Klik dan op onderstaande foto en neem een kijkje in de webwinkel.

PO worden

Het beroep professional organiser is verkozen tot een van de 21 beroepen van de toekomst. Ben je na het lezen van mijn website enthousiast geworden en wil je zelf aan de slag als professional organiser? Een overzicht van opleidingen, trainingen en cursussen vind je op de website www.ikwordpo.nl.

WhatsApp chat