Aanbod

Je geeft jouw leven vorm door de keuzes die je elke dag maakt. Door bewuster te kiezen, maak je het verschil in jouw dagelijks leven. Als professional organiser begeleid ik je graag bij het leren maken van keuzes. Zo zorgen we samen voor meer overzicht en ruimte. Hierdoor ervaar jij meer rust, zowel thuis als op je werkplek.

 

Spullen

Heb je meer spullen dan je nodig hebt, dan begeleid ik je graag bij het opruimen en ordenen. Zo heb je meer overzicht en bespaar je kostbare tijd.


Papieren

Ik help je met het op orde brengen van je post, inbox, administratie en foto’s. Ook voor het maken van praktische stappenplannen kun je bij mij terecht.

 

Tijd

Heb jij veel te doen en weinig tijd? Graag begeleid ik je bij het stellen van prioriteiten en het plannen van taken. Hierdoor werk je effectief én efficiënt.

Als je overweegt om met mij samen te werken, dan heb je de keuze uit de volgende manieren:

 

Online

Met de online programma’s kun je in je eigen tempo aan de slag op iedere gewenste locatie.

 

Workshop

Een workshop of incompany training is een mooie manier om samen aan de slag te gaan om jullie doel te bereiken.

 

1-op-1

De meeste klanten kiezen voor individuele begeleiding. Met een aanpak op maat bereik je dan het snelst jouw doel.

Om een goed beeld te krijgen van wat ik als professional organiser voor je kan betekenen, kun je onderstaande korte video’s bekijken van de NBPO, de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers:

Verder bied ik in samenwerking met Stress Alert System een stresspreventieabonnement aan. De nieuwe inzichten die je hiermee opdoet, helpen je tijdig in te grijpen zodat je klachten en uitval kunt voorkomen. Meer informatie vind je hier.

WhatsApp chat