Aanbod

Je geeft jouw leven vorm door de keuzes die je elke dag maakt. Door bewuster te kiezen, maak je het verschil in jouw dagelijks leven. Als professional organiser begeleid ik je graag bij het aanbrengen van meer overzicht en structuur, thuis of op je werkplek:

Voel je THUIS

Geniet thuis van rust en overzicht. Ik begeleid je bij het maken van bewuste keuzes over spullen, documenten en tijd. Zo houd je tijd en energie over voor de belangrijkste dingen in je leven.

 WERK met plezier

Haal je doelen en werk met (nog) meer plezier en voldoening. Met mijn zakelijke begeleiding ontdek je hoe dit ook voor jou haalbaar is. Verminder je werkstress en de kans op een burn-out. Geniet van meer rust in je hoofd.

Spullen

Heb je meer spullen dan je nodig hebt, dan begeleid ik je graag bij het opruimen en ordenen. Zo heb je meer overzicht en bespaar je kostbare tijd.

Documenten

Ik help je met het op orde brengen van je post, inbox,  administratie en foto’s. Ook voor het maken van praktische stappenplannen voor bedrijfsprocessen kun je bij mij terecht.

Tijd

Graag begeleid ik je bij het stellen van prioriteiten en het plannen van taken. Hierdoor werk je effectief en efficiënt. 

Stresspreventieabonnement

Ben je benieuwd naar het stresspreventieabonnement dat ik aanbied in samenwerking met Stress Alert System? Lees dan deze flyer.

Samenwerking op maat

Elke samenwerking is maatwerk. Klik op onderstaande knop voor meer informatie over mijn werkwijze.

PO worden

Het beroep professional organiser is verkozen tot een van de 21 beroepen van de toekomst. Ben je na het lezen van mijn website enthousiast geworden en wil je zelf aan de slag als professional organiser? Een overzicht van opleidingen, trainingen en cursussen vind je op de website www.ikwordpo.nl.

WhatsApp chat