Aanbod

Je geeft jouw leven vorm door de keuzes die je elke dag maakt. Door bewuster te kiezen, maak je het verschil in jouw dagelijks leven. Als professional organiser begeleid ik je graag bij het leren maken van keuzes. Zo zorgen we samen voor meer overzicht en ruimte. Hierdoor ervaar jij meer rust, zowel thuis als op je werkplek.

 

Spullen

Heb je meer spullen dan je nodig hebt, dan begeleid ik je graag bij het opruimen en ordenen. Zo heb je meer overzicht en bespaar je kostbare tijd.

 

Documenten

Ik help je met het op orde brengen van je post, inbox, administratie en foto’s. Ook voor het maken van praktische stappenplannen kun je bij mij terecht.

 

Tijd

Heb jij veel te doen en weinig tijd? Graag begeleid ik je bij het stellen van prioriteiten en het plannen van taken. Hierdoor werk je effectief én efficiënt.

Om een goed beeld te krijgen van wat ik als professional organiser voor je kan betekenen, kun je onderstaande korte video’s bekijken van de NBPO, de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers, waar ik bij ben aangesloten:

WhatsApp chat