Checklist Belastingaangifte

Als je jarig bent kun je je al dagen van tevoren verheugen over alle post die je dan ontvangt. En hoe leuk is het om in de weken voor kerst verwend te worden met schriftelijke aandacht van familie en vrienden? Alhoewel blauw mijn lievelingskleur is, word ik over het algemeen niet laaiend enthousiast van een blauwe envelop op mijn deurmat (en dat terwijl mijn administratie toch helemaal op orde is 😄).

Ben jij iemand die opziet tegen het doen van aangifte omdat het elk jaar weer een zoektocht is naar alle documenten die je daarvoor nodig hebt? Je kunt dan natuurlijk uitstel aanvragen maar de kans is groot dat jouw probleem daarmee niet is opgelost.

Als professional organiser maak ik jouw dagelijks leven graag eenvoudig. Verzamel de komende tijd alle documenten die je ontvangt en nodig hebt voor je aangifte in een aparte map (fysiek en/of digitaal). Zo heb je alles bij de hand!

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het ordenen van je administratie (zowel digitaal als fysiek), dan weet je mij te vinden.

Checklist aangifte inkomstenbelasting

WhatsApp chat