1 student

Naast een-op-een begeleiding biedt MARY regelt het wel .nl® ook online programma’s. Hiermee kun je zelf aan de slag. Tientallen enthousiaste deelnemers gingen je al voor.

Je herkent het ongetwijfeld: je verhuist naar een groter huis zodat je genoeg ruimte hebt voor al je spullen. Maar als je na een tijdje thuis rond kijkt dan zijn alle kamers weer goed gevuld. Waar is al die extra ruimte gebleven? Dit geldt niet alleen voor je huis, maar ook voor je agenda. Als je twee weken de tijd hebt om een project af te maken, kost het je ook twee weken. Maar als je weet dat je over twee dagen met vakantie gaat (of er onverwachts over een half uur visite voor de deur staat), dan krijg je in die korte tijd ineens een ongelooflijke hoeveelheid werk gedaan.

Hoe meer ruimte je hebt, hoe meer ruimte je benut. De Wet van Parkinson vormt het uitgangspunt van dit online programma. In 10 modules leer je eenvoudige maar effectieve opruimtechnieken. Je leert beslissen welke spullen je wilt houden en welke je niet meer nodig hebt. Ook leer je anders tegen spullen aan te kijken, zodat je minder impulsaankopen zult doen. Zo ontstaat ruimte in je huis en in je hoofd. Voel je THUIS!

Opruimen kun je leren. Heb je meer spullen dan je nodig hebt en wil je hier graag verandering in brengen, klik dan hier voor meer informatie.

Instructor

MRHW Admin

0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
€197,00