De meeste vrouwen zijn gek op winkelen en beschikken over voldoende kleding. Toch herken je vast de terugkerende gedachte ‘wat trek ik aan?’ als je voor je kast staat.

Tijdens de workshop ‘EHBO voor Shopaholics’ ontdek je samen met imagostyliste Carry Bloetjes (CB Imagostyling) jouw persoonlijke kledingstijl. Professional organiser Marianne Winter (MARY regelt het wel .nl®) geeft je praktische tips om je kledingkast op orde te brengen en te houden.

Je leert keuzes te maken over de kledingstukken die je al hebt en waar je op kunt letten bij de aanschaf van nieuwe kleding. Je maakt een moodboard en leert hoe je een ‘capsule wardrobe’ samenstelt. Ook komen de KonMari opruimtechnieken natuurlijk aan bod. Met de nieuwe inzichten en handige tips & tricks die je opdoet geef je niet alleen je kledingkast maar ook jezelf een totale MARYmorfose 😉 .

Datum, plaats en tijd
Deze workshop duurt ongeveer 2,5 uur en vindt plaats op een datum en locatie in onderling overleg.

Kosten
De kosten voor de workshop bedragen € 35, inclusief btw, koffie, thee, wat lekkers en praktisch cursusmateriaal om thuis verder mee aan de slag te gaan.