Mijn naam is Marianne Winter, ook wel ‘Mary’ genoemd. Als Zaanse professional organiser en eigenaar van MARY regelt het wel .nl® begeleid ik particulieren en ondernemers bij het scheppen van ruimte. Mijn motto is ‘Geniet meer van minder’.

Als geboren en getogen Zaanse houd ik van chocola, van schaatsen op natuurijs maar bovenal van mijn allerliefsteling. Goede voorbereiding en een portie doorzettingsvermogen brachten mij naar de top van de Kilimanjaro en een mooie internationale carrière in de zakelijke dienstverlening. In 2016 volgde ik mijn hart en nam ik na 18 jaar loondienst ontslag om me volledig op mijn eigen bedrijf te richten, dat ik het jaar ervoor was gestart.

Sinds 2 mei 2019 ben ik Register Professional Organizer (RPO®). Dit houdt in dat ik voldoe aan kwaliteitseisen voor wat betreft samenwerking met klanten, bijscholing en deelname aan intervisiebijeenkomsten. Bij de School voor Organizing volg ik de post-HBO opleiding Senior Professional Organizer. Daarnaast ben ik voorzitter van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers en bestuurslid van Stichting Geef mij de Kans. Mijn volledige CV vind je op LinkedIn.

Een overzicht van artikelen die over MARY regelt het wel .nl® in de media verschenen vind je hier.