MARY

Mijn naam is Marianne Winter, ook wel ‘Mary’ genoemd. Als geboren en getogen Zaanse houd ik van chocola, maar ook van goede gesprekken met vrienden, de kleur blauw, de geur van vers brood, van schaatsen op natuurijs (dat kan natuurlijk ook niet anders met mijn achternaam 😉 ) maar bovenal van mijn allerliefsteling.

Goede voorbereiding en een portie doorzettingsvermogen brachten mij naar de top van de Kilimanjaro en een mooie carrière in de zakelijke dienstverlening. In 2016 volgde ik mijn hart en nam ik na 18 jaar loondienst ontslag om me volledig op mijn eigen bedrijf te richten, dat ik het jaar ervoor was gestart.

Als Zaanse professional organiser bij MARY regelt het wel .nl® begeleid ik particulieren en ondernemers bij het scheppen van ruimte, om zo een verschil te maken in hun dagelijks leven. Mijn motto is ‘Geniet meer van minder’.

Bij de School voor Organizing volg ik de post-HBO opleiding Senior Professional Organizer. Ook doe ik regelmatig aan intervisie. Daarnaast ben ik bestuurslid van Stichting Geef mij de Kans en van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers. Mijn volledige CV vind je op LinkedIn.

Een overzicht van artikelen die over MARY regelt het wel .nl® in de media verschenen vind je hier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *