Noordhollands Dagblad (Dagblad Zaanstreek)

Op maandag 29 januari 2018 besteedde Dagblad Zaanstreek aandacht aan de unieke pilot die Gemeente Zaanstad, Winst uit je Woning en MARY regelt het wel. nl ontwikkelden door begeleiding bij opruimen aan te bieden aan Zaanse woningeigenaars die dakisolatie laten aanbrengen. Meer informatie is te vinden op www.winstuitjewoning.nl. Klik op de afbeelding om de tekst te vergroten.

Unieke pilot met Gemeente Zaanstad: dakisolatie en opruimen

Magazine Het L!nt

Een Frisse Start was het thema van de coverstory in het kleurrijke magazine Het L!nt dat op 20 december 2017 huis aan huis verspreid werd in Assendelft. Klik op de afbeelding om de tekst te vergroten.

Noordhollands Dagblad (Dagblad Zaanstreek)

Het bericht dat Marianne Winter finalist is bij de FOTY Awards 2018 (Freelancer of the Year Awards) verscheen op woensdag 15 november 2017 in Dagblad Zaanstreek. Klik op de afbeelding om de tekst te vergroten.

Noordhollands Dagblad (Dagblad Zaanstreek / Dagblad Waterland)

Op maandag 27 maart 2017 verscheen onderstaand artikel in het Noordhollands Dagblad. Klik op de afbeelding om de tekst te vergroten.

Zaanradio

Luister hieronder het interview terug dat plaatsvond tijdens het programma “Zaanstreek Vandaag” van Zaanradio op woensdag 8 maart 2017.

Zaanradio

Noordhollands Dagblad (Dagblad Zaanstreek / Dagblad Waterland)

Hieronder kun je de artikelen van lezen die op woensdag 8 maart 2017 verschenen in het Noordhollands Dagblad. Klik op de afbeelding om de tekst te vergroten.

Op 7 maart 2017 besteedde het Noordhollands Dagblad aandacht aan de Zaanse Loslaatdag, zoals je hier kunt lezen.

Zaanradio

Luister hier het interview terug dat Erik van der Meer (Zaanradio) had met Marianne Winter tijdens het programma “Zaanstreek & Meer” op dinsdag 7 september 2016.

Zaanradio

For You Magazine

Op maandag 11 juli 2016 verscheen het artikel ‘Orde op Zaken in je Huis’ in het For You Magazine voor de regio Zaanstreek en Beverwijk. Lees het gehele artikel op pagina 30.

For You Magazine Zaanstreek en Beverwijk