Media

Podcast Bites & Business

Op 24 maart 2021 werd ik geïnterviewd door Marijke Krabbenbos van Bites & Business over waarom ik professional organizer ben geworden en welke invloed mijn beroep heeft op mijn dagelijks leven. Klik op de afbeelding om de podcast te beluisteren.

NH Radio

Op 18 maart 2021 werd ik geïnterviewd door June Hoogcarspel van NH Radio over de Nationale Opruimweek die op 22 maart 2021 van start gaat. Klik op de afbeelding om het interview terug te luisteren (vanaf 11 minuten).

Noordhollands Dagblad

Collega Aleid van der Kraan en ik werden op 18 maart 2021 geïnterviewd door Ronneke van der Genugten van het Noordhollands Dagblad over de Nationale Opruimweek die op 22 maart 2021 van start gaat. Klik op de afbeelding om het artikel te lezen. Fotografie ©Ella Tilgenkamp

Nederlands Dagblad

Naar aanleiding van een recente bestuursvergadering werd ik geïnterviewd door Wisanne van ‘t Zelfde over het beroep van professional organizer en mijn rol als voorzitter van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO). Op dinsdag 22 september 2020 verscheen dit interview in Nederlands Dagblad. Klik op de afbeelding om het artikel te lezen. Fotografie ©Jeroen Jumelet

Libelle

Het populaire vrouwenweekblad Libelle besteedde in week 39 van 2020 aandacht aan lichamelijke klachten die veroorzaakt worden door beeldschermwerk. Ik deelde mijn ervaring over twee ‘frozen shoulders’, hoe ik hiervan afkwam en welke voorzorgsmaatregelen ik tref om nieuwe klachten te voorkomen. Deze ervaring neem ik mee in mijn werk als professional organizer.

Lokale Omroep Landsmeer

Op zondag 20 oktober 2019 werd ik door Janny Oosterhuis uitgenodigd in de studio van de Lokale Omroep Landsmeer om wat meer te vertellen over de vierdelige Cursus Opruimen die ik van 8 tot en met 29 november 2019 organiseer in DCL-SamenMeer in Landsmeer. Je kunt de aflevering van WeekUp 2 terugluisteren door te klikken op onderstaande afbeelding (vanaf 16.54 min).

 

Podcast Zon in je Leven

Op zondag 19 mei 2019 verscheen de podcast van het interview dat Astrid Davidzon (Zon in je Leven) met mij voerde. Klik op de afbeelding om naar de aflevering te gaan:

De Volkskrant

Op vrijdag 19 april 2019 kwamen mijn collega Ingeborg Koot en ik geïnterviewd door de Volkskrant ter afsluiting van de Volkskrant Opruimweek. Klik op de afbeelding om het artikel te lezen:

De Volkskrant

Op donderdag 18 april 2019 werden mijn collega’s Els Jacobs (De Huishoudcoach), Eva Kolk (Organized by Eva) en ik geïnterviewd door de Volkskrant over het opruimen van de schuur. Klik op de afbeelding om het artikel te lezen:

Podcast Zaanse Zaken

Op vrijdag 11 januari 2019 werd ik geïnterviewd door Edwin Kleiss van Zaanse Zaken. Beluister de podcast via onderstaande link:

Noordhollands Dagblad (Dagblad Zaanstreek)

Op maandag 29 januari 2018 besteedde Dagblad Zaanstreek aandacht aan de unieke pilot die Gemeente Zaanstad, Winst uit je Woning en MARY regelt het wel. nl ontwikkelden door begeleiding bij opruimen aan te bieden aan Zaanse woningeigenaars die dakisolatie laten aanbrengen. Meer informatie is te vinden op www.winstuitjewoning.nl. Klik op de afbeelding om de tekst te vergroten.

Unieke pilot met Gemeente Zaanstad: dakisolatie en opruimen

Magazine Het L!nt

Een Frisse Start was het thema van de coverstory in het kleurrijke magazine Het L!nt dat op 20 december 2017 huis aan huis verspreid werd in Assendelft. Klik op de afbeelding om de tekst te vergroten.

Noordhollands Dagblad (Dagblad Zaanstreek)

Het bericht dat Marianne Winter finalist is bij de FOTY Awards 2018 (Freelancer of the Year Awards) verscheen op woensdag 15 november 2017 in Dagblad Zaanstreek. Klik op de afbeelding om de tekst te vergroten.

Noordhollands Dagblad (Dagblad Zaanstreek / Dagblad Waterland)

Op maandag 27 maart 2017 verscheen onderstaand artikel in het Noordhollands Dagblad. Klik op de afbeelding om de tekst te vergroten.

Zaanradio

Luister hieronder het interview terug dat plaatsvond tijdens het programma “Zaanstreek Vandaag” van Zaanradio op woensdag 8 maart 2017.

Zaanradio

Noordhollands Dagblad (Dagblad Zaanstreek / Dagblad Waterland)

Hieronder kun je de artikelen van lezen die op woensdag 8 maart 2017 verschenen in het Noordhollands Dagblad. Klik op de afbeelding om de tekst te vergroten.

Op 7 maart 2017 besteedde het Noordhollands Dagblad aandacht aan de Zaanse Loslaatdag, zoals je hier kunt lezen.

Zaanradio

Luister hier het interview terug dat Erik van der Meer (Zaanradio) had met Marianne Winter tijdens het programma “Zaanstreek & Meer” op dinsdag 7 september 2016.

Zaanradio

For You Magazine

Op maandag 11 juli 2016 verscheen het artikel ‘Orde op Zaken in je Huis’ in het For You Magazine voor de regio Zaanstreek en Beverwijk. Lees het gehele artikel op pagina 30.

For You Magazine Zaanstreek en Beverwijk

WhatsApp chat