Media

MARY regelt het wel .nl® krijgt regelmatig media aandacht. Een overzicht van verschenen artikelen vind je hieronder:

Ordnung Trifft

Yvette Vermeulen en ik zijn geïnterviewd door onze Duitse collega Verena Weinzierl van OrgArt. Superleuk om elkaar op deze manier te kunnen inspireren en van elkaar te leren. Ben jij benieuwd wat we besproken hebben? Je kunt de Engelstalige podcast beluisteren door te klikken op onderstaande afbeelding.

NU.nl

Sta jij wel eens stil bij hoeveel pensioen je later ontvangt? NU.nl vroeg mij als zzp’er hoe ik dit heb geregeld. Het interview van zondag 18 september 2022 kun je lezen door te klikken op onderstaande afbeelding.

Libelle

Hoe je gelukkig wordt van minder spullen, dat was het onderwerp van mijn interview met het tijdschrift Libelle, dat verscheen op vrijdag 12 augustus 2022. Je kunt het volledige artikel lezen na het klikken op onderstaande afbeelding.

Plus+ Magazine

De Nationale Opruimweek 2022 was aanleiding voor een mooi artikel in de april editie van Plus+ Magazine. Klik op de afbeelding om het artikel te lezen.

De Morgen

Op 25 maart 2022 verscheen dit mooie artikel van Anna van den Breemer in De Morgen (België). Klik op de afbeelding om het artikel te lezen.

Het Financieele Dagblad

Wat een mooie afsluiting van het jaar: op 31 december 2021 werd ik samen met mijn collega’s Erna Joan Bosman en Lucas Kreuger geïnterviewd door Elsbeth Grievink van Het Financieele Dagblad over het mooiste beroep dat er is: professional organizer. Klik op de afbeelding om het artikel te lezen.

Podcast Bites & Business

Op 24 maart 2021 werd ik geïnterviewd door Marijke Krabbenbos van Bites & Business over waarom ik professional organizer ben geworden en welke invloed mijn beroep heeft op mijn dagelijks leven. Klik op de afbeelding om de podcast te beluisteren.

NH Radio

Op 18 maart 2021 werd ik geïnterviewd door June Hoogcarspel van NH Radio over de Nationale Opruimweek die op 22 maart 2021 van start gaat. Klik op de afbeelding om het interview terug te luisteren (vanaf 11 minuten).

Noordhollands Dagblad

Collega Aleid van der Kraan en ik werden op 18 maart 2021 geïnterviewd door Ronneke van der Genugten van het Noordhollands Dagblad over de Nationale Opruimweek die op 22 maart 2021 van start gaat. Klik op de afbeelding om het artikel te lezen. Fotografie ©Ella Tilgenkamp

Nederlands Dagblad

Naar aanleiding van een recente bestuursvergadering werd ik geïnterviewd door Wisanne van ‘t Zelfde over het beroep van professional organizer en mijn rol als voorzitter van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO). Op dinsdag 22 september 2020 verscheen dit interview in Nederlands Dagblad. Klik op de afbeelding om het artikel te lezen. Fotografie ©Jeroen Jumelet

Lokale Omroep Landsmeer

Op zondag 20 oktober 2019 werd ik door Janny Oosterhuis uitgenodigd in de studio van de Lokale Omroep Landsmeer om wat meer te vertellen over de vierdelige Cursus Opruimen die ik van 8 tot en met 29 november 2019 organiseer in DCL-SamenMeer in Landsmeer. Je kunt de aflevering van WeekUp 2 terugluisteren door te klikken op onderstaande afbeelding (vanaf 16.54 min).

Digiminderen

Op 19 juni 2019 werd ik geïnterviewd door Johan van Houten van Digiminderen Je kunt het interview bekijken door te klikken op onderstaande afbeelding.

 

Podcast Zon in je Leven

Op zondag 19 mei 2019 verscheen de podcast van het interview dat Astrid Davidzon (Zon in je Leven) met mij voerde. Klik op de afbeelding om naar de aflevering te gaan:

De Volkskrant

Op vrijdag 19 april 2019 kwamen mijn collega Ingeborg Koot en ik geïnterviewd door de Volkskrant ter afsluiting van de Volkskrant Opruimweek. Klik op de afbeelding om het artikel te lezen:

De Volkskrant

Op donderdag 18 april 2019 werden mijn collega’s Els Jacobs (De Huishoudcoach), Eva Kolk (Organized by Eva) en ik geïnterviewd door de Volkskrant over het opruimen van de schuur. Klik op de afbeelding om het artikel te lezen:

Podcast Zaanse Zaken

Op vrijdag 11 januari 2019 werd ik geïnterviewd door Edwin Kleiss van Zaanse Zaken. Beluister de podcast via onderstaande link:

Noordhollands Dagblad (Dagblad Zaanstreek)

Op maandag 29 januari 2018 besteedde Dagblad Zaanstreek aandacht aan de unieke pilot die Gemeente Zaanstad, Winst uit je Woning en MARY regelt het wel. nl ontwikkelden door begeleiding bij opruimen aan te bieden aan Zaanse woningeigenaars die dakisolatie laten aanbrengen. Meer informatie is te vinden op www.winstuitjewoning.nl. Klik op de afbeelding om de tekst te vergroten.

Unieke pilot met Gemeente Zaanstad: dakisolatie en opruimen

Magazine Het L!nt

Een Frisse Start was het thema van de coverstory in het kleurrijke magazine Het L!nt dat op 20 december 2017 huis aan huis verspreid werd in Assendelft. Klik op de afbeelding om de tekst te vergroten.

Noordhollands Dagblad (Dagblad Zaanstreek)

Het bericht dat Marianne Winter finalist is bij de FOTY Awards 2018 (Freelancer of the Year Awards) verscheen op woensdag 15 november 2017 in Dagblad Zaanstreek. Klik op de afbeelding om de tekst te vergroten.

Noordhollands Dagblad (Dagblad Zaanstreek / Dagblad Waterland)

Op maandag 27 maart 2017 verscheen onderstaand artikel in het Noordhollands Dagblad. Klik op de afbeelding om de tekst te vergroten.

Zaanradio

Luister hieronder het interview terug dat plaatsvond tijdens het programma “Zaanstreek Vandaag” van Zaanradio op woensdag 8 maart 2017.

Zaanradio

Noordhollands Dagblad (Dagblad Zaanstreek / Dagblad Waterland)

Hieronder kun je de artikelen van lezen die op woensdag 8 maart 2017 verschenen in het Noordhollands Dagblad. Klik op de afbeelding om de tekst te vergroten.

Op 7 maart 2017 besteedde het Noordhollands Dagblad aandacht aan de Zaanse Loslaatdag, zoals je hier kunt lezen.

Zaanradio

Luister hier het interview terug dat Erik van der Meer (Zaanradio) had met Marianne Winter tijdens het programma “Zaanstreek & Meer” op dinsdag 7 september 2016.

Zaanradio

For You Magazine

Op maandag 11 juli 2016 verscheen het artikel ‘Orde op Zaken in je Huis’ in het For You Magazine voor de regio Zaanstreek en Beverwijk. Lees het gehele artikel op pagina 30.

For You Magazine Zaanstreek en Beverwijk

WhatsApp chat