Over

Maak kennis met MARY

Mijn naam is Marianne Winter, ook wel ‘Mary’ genoemd. Als Zaanse professional organiser en eigenaar van MARY regelt het wel .nl® begeleid ik ambitieuze Zaankanters bij het maken van bewuste keuzes over spullen, documenten en tijd. Samen scheppen we ruimte. Mijn motto is ‘Geniet meer van minder’.

Als geboren en getogen Zaanse houd ik van chocola, van schaatsen op natuurijs maar bovenal van mijn allerliefsteling. Goede voorbereiding en een portie doorzettingsvermogen brachten mij naar de top van de Kilimanjaro en een mooie internationale carrière in de zakelijke dienstverlening. In 2016 volgde ik mijn hart en nam ik na 18 jaar loondienst ontslag om me volledig op mijn eigen bedrijf te richten, MARY regelt het wel .nl®, dat ik in 2015 heb opgericht.

Sinds 2 mei 2019 ben ik Register Professional Organizer (RPO®). Dit houdt in dat ik voldoe aan kwaliteitseisen voor wat betreft samenwerking met klanten, bijscholing en deelname aan intervisiebijeenkomsten. Bij de School voor Organizing volg ik de post-HBO opleiding Senior Professional Organizer. Daarnaast ben ik voorzitter van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers. Mijn volledige CV vind je op LinkedIn.

Recenties

Hoe opdrachtgevers MARY regelt het wel .nl® ervaren lees je hier.

Media

Een overzicht van artikelen die over MARY regelt het wel .nl® in de media verschenen vind je hier.

Partners

Samen kom je verder. MARY regelt het wel .nl® is aangesloten bij:

Enthousiast

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

WhatsApp chat