Over

Ik ben Marianne Winter (46), geboren en getogen in de Zaanstreek. Samen met Jeroen woon ik in Assendelft. Regelmatig stappen we op de mountainbike voor een mooie tocht door de natuur. We hebben allebei al jong geleerd dat “later” niet vanzelfsprekend is, en vinden het dan ook belangrijk om nú zoveel mogelijk te genieten.

Sinds 2015 werk ik als Professional Organizer en inspireer ik mijn klanten ditzelfde te doen. Ik ben resultaatgericht en werk graag met klanten die in korte tijd veel vooruitgang willen boeken. De vier woorden waarmee je mij kunt omschrijven zijn praktisch, attent, optimistisch en betrouwbaar.

Ik denk graag in mogelijkheden. Door vragen te stellen en naar jou te luisteren, leef ik mij in jouw situatie in. Zo ontdek ik welke gewoontes jij hebt en hoe we jouw werkplek en weekinvulling zo kunnen veranderen dat jij elke dag met een grote glimlach start!

Vertrouwen is belangrijk in onze samenwerking. Je vindt het dan ook vast geruststellend om te weten dat ik lid ben van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO) en geheimhoudingsplicht heb. 

Niemand hoort van mij wie mijn klanten zijn en wat ik met hen bespreek. Als klant staat het jou uiteraard vrij jouw ervaringen met anderen te delen (graag zelfs!). Recensies van klanten lees je hier.

 

Betrouwbaar


Kwaliteit

Als Register Professional Organizer (RPO®) voldoe ik aan kwaliteitseisen voor wat betreft samenwerking met klanten, bijscholing en deelname aan intervisiebijeenkomsten. 

In 2015 volgde ik met veel plezier de Opleiding tot Professional Organizer. Vervolgens heb ik in 2020 mijn diploma behaald van de post-hbo Leergang Senior Professional Organizer. Daarnaast was ik voorzitter van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (2019-2022). Mijn volledige CV vind je op LinkedIn

Ben jij door mijn verhaal enthousiast geworden om zelf als professional organiser aan de slag te gaan, kijk dan op www.ikwordpo.nl.

MARY regelt het wel .nl® krijgt regelmatig aandacht in de media. Een overzicht van verschenen artikelen vind je hier.


Media

Samen kom je verder. MARY regelt het wel .nl® werkt met toonaangevende partners samen en is aangesloten bij diverse samenwerkingsverbanden

Ben je enthousiast geworden of heb je vragen die je graag het beantwoord wilt hebben, neem dan gerust contact met mij op.

WhatsApp chat