Over

 

Marianne

Als geboren en getogen Zaanse houd ik van Jeroen, van schaatsen op natuurijs en van chocola (in volgorde van belangrijkheid ;-)). Ook ben ik regelmatig te vinden op de mountainbike. Vier woorden waarmee je mij kunt omschrijven zijn betrouwbaar, attent, praktisch en doorzetter.

Na 18 jaar in loondienst te hebben gewerkt in de zakelijke dienstverlening, nam ik in 2016 ontslag als Senior Company Lawyer om me volledig te richten op MARY regelt het wel .nl®, het bedrijf dat ik in 2015 oprichtte. Naast mijn werkzaamheden als professional organiser, begeleid ik startende collega’s op het gebied van ondernemersvaardigheden. Ben jij door mijn verhaal enthousiast geworden om zelf als professional organiser aan de slag te gaan, kijk dan op www.ikwordpo.nl.

Vertrouwen is belangrijk in onze samenwerking. Je vindt het dan ook vast geruststellend om te weten dat ik lid ben van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO) en geheimhoudingsplicht heb. 

Niemand hoort van mij wie mijn klanten zijn en wat ik met hen bespreek. Als klant staat het je uiteraard vrij jouw ervaringen wel met anderen te delen. Recensies van klanten lees je hier.


Vertrouwen


Kwaliteit

Als Register Professional Organizer (RPO®) voldoe ik aan kwaliteitseisen voor wat betreft samenwerking met klanten, bijscholing en deelname aan intervisiebijeenkomsten. 

In 2020 heb ik mijn diploma behaald na het volgen van de post-hbo Leergang Senior Professional Organizer. Daarnaast ben ik voorzitter van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers. Mijn volledige CV vind je op LinkedIn

MARY regelt het wel .nl® krijgt regelmatig aandacht in de media. Een overzicht van verschenen artikelen vind je hier.


Media

 

Partners

Samen kom je verder. MARY regelt het wel .nl® is werkt met diverse partners en is aangesloten bij onderstaande samenwerkingsverbanden.

WhatsApp chat