Over

Geniet meer van minder

Als professional organiser help ik ambitieuze vrouwen zoals jij om overzicht te creëren. We brengen in kaart wat jouw persoonlijke doel is en bepalen de stappen om dat doel te bereiken. Vervolgens gaan we samen aan de slag, in het tempo dat bij jou past. Zo kun jij bewuste keuzes maken over je spullen, documenten en tijd. Samen scheppen we ruimte. Hierdoor kun jij genieten van een gevoel van voldoening én ervaar je rust.

Vertrouwen

Vertrouwen is belangrijk in onze samenwerking. Je vindt het dan ook vast geruststellend om te weten dat ik lid ben van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO) en geheimhoudingsplicht heb. Niemand hoort van mij wie mijn klanten zijn en wat ik met hen bespreek. Als klant staat het je uiteraard vrij jouw ervaringen wel met anderen te delen. Recensies van klanten lees je hier.

Benieuwd

Het kan best spannend zijn om hulp te vragen. Als je overweegt met mij aan de slag te gaan, dan wil je vast ook wat meer over mij weten. Als geboren en getogen Zaanse houd ik van Jeroen, van schaatsen op natuurijs en van chocola (in volgorde van belangrijkheid 😉). Ook ben ik regelmatig te vinden op de mountainbike. De vier woorden waarmee je mij kunt omschrijven zijn attent, betrouwbaar, praktisch en doorzetter.

Na 18 jaar in loondienst te hebben gewerkt in de zakelijke dienstverlening, nam ik in 2016 ontslag als Senior Company Lawyer om me volledig te richten op MARY regelt het wel .nl®, het bedrijf dat ik in 2015 oprichtte. 

Kwaliteit

Als Register Professional Organizer (RPO®) voldoe ik aan kwaliteitseisen voor wat betreft samenwerking met klanten, bijscholing en deelname aan intervisiebijeenkomsten. Bij de School voor Organizing volg ik de post-HBO opleiding Senior Professional Organizer. Daarnaast ben ik voorzitter van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers. Mijn volledige CV vind je op LinkedIn. 

Marianne Winter

Media

Een overzicht van artikelen die over MARY regelt het wel .nl® in de media verschenen vind je hier.

Partners

Samen kom je verder. MARY regelt het wel .nl® is aangesloten bij:

Enthousiast

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

WhatsApp chat