Pakketten
Ben je gemotiveerd om samen aan de slag te gaan en wil je graag snel vooruitgang boeken? Dan is een van onderstaande pakketten een uitkomst:

Pakketten voor particulierenFnoikieGroosTe Warskip
Dit pakket geeft je een snelle start en een voorproefje van de basistechnieken waar je zelf verder mee aan de slag kunt.Met deze uitgebreidere samenwerking ben je trots op de vooruitgang die je geboekt hebt.Na deze intensieve samenwerking nodig je thuis graag gasten uit om samen te genieten van het resultaat.
Dienstenkennismakingsgesprek van 30 minuten, gecombineerd met:kennismakingsgesprek van 30 minuten, gecombineerd met:kennismakingsgesprek van 30 minuten, gecombineerd met:
1x werkafspraak
van 2 uur
3x werkafspraak
van 2 uur
5x werkafspraak
van 2 uur
Inbegrepenkleine organising materialen en reiskosten*kleine organising materialen en reiskosten*kleine organising materialen en reiskosten*
Extra'swegbrengen overbodige spullen naar kringloopwinkelwegbrengen overbodige spullen naar kringloopwinkelwegbrengen overbodige spullen naar kringloopwinkel
praktische huiswerkopdrachtenpraktische huiswerkopdrachten
tussentijds contact per telefoon of apptussentijds contact per telefoon of app
toegang besloten Facebookgroep voor extra motivatie en ondersteuning
Prijs (in euro's incl btw)120**370600

Uurtarief
Het is ook mogelijk losse werkafspraken te maken. Een werkafspraak duurt 2 uur. Aan het eind van een werkafspraak bepaal je zelf of je een volgende afspraak wilt plannen en zo ja, na hoeveel tijd. Het aantal afspraken heb je dus helemaal zelf in de hand. Met de technieken je leert, kun je in de tussentijd zelf aan de slag. Hoe meer tijd en energie je kunt steken in de huiswerkopdracht die we samen afstemmen, hoe je sneller resultaat boekt. Het standaard uurtarief van MARY regelt het wel.nl® voor professional organising bedraagt:

€ 65 (inclusief 21% btw) voor particulieren*
€ 75 (exclusief 21% btw) voor bedrijven*

*) inclusief kleine organising materialen en reiskosten voor afspraken binnen een straal van 30 km. Bij langere reisafstanden wordt 0,19 per gereden km en voornoemd uurtarief in rekening gebracht op basis van Google Maps. De tarieven zijn geldig tot 1 januari 2019. Ik hanteer de Algemene Voorwaarden van de NBPO.
**) alleen voor nieuwe klanten van MARY regelt het wel.nl®

Voordeel
Ben je lid van Uitvaartvereniging Noordhollandse Coöperatie (Associatie Uitvaartverzorging of Uitvaartverzorging IJmond) dan ontvang je extra voordeel.

Wat het je oplevert!
Bedenk niet alleen wat het je gaat kosten, maar vooral wat onze samenwerking jou gaat opleveren! Als je bewuster met spullen omgaat zul je minder spullen kopen. Daarnaast kun je met de verkoop van overbodige spullen geld verdienen. En rust in je hoofd is natuurlijk goud waard 😉

Dat wil ik!

Vergoedingen
Je hoeft onze samenwerking niet altijd uit eigen zak te betalen. Lees hieronder of er een andere mogelijkheid is.

Werkgever
Een gezonde en georganiseerde werknemer levert een waardevolle bijdrage. Veel werkgevers investeren dan ook in de ontwikkeling van hun werknemers. Een coachingstraject kan worden betaald uit het opleidingsbudget of onderdeel vormen van een re-integratietraject (Wet Verbetering Poortwachter). Bespreek de mogelijkheden met je werkgever.

PersoonsGebondenBudget (PGB)
Houders van een PersoonsGebondenBudget (PGB) met indicatie ‘individuele begeleiding’ kunnen de diensten van een professional organiser hieruit laten betalen en zijn geen btw verschuldigd. Actuele informatie over het PGB kun je vinden op de website van Regelhulp of via je Sociaal Wijkteam.

Ondernemer
Als onze werkafspraak gericht is op het ondernemerschap, is deze voor zelfstandig ondernemers aftrekbaar als zakelijke kosten. In dat geval is de btw (21%) terug te vorderen. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst.