Tarief

Een werkafspraak duurt meestal 2 uur. Aan het eind van een werkafspraak bepaal je zelf of je een volgende afspraak wilt plannen en zo ja, na hoeveel tijd. Met de technieken je leert, kun je in de tussentijd zelf aan de slag. Hoe meer tijd en energie je kunt steken in de huiswerkopdracht die we samen afstemmen, hoe je sneller resultaat boekt. Het aantal afspraken heb je dus helemaal zelf in de hand. 

Het standaard uurtarief van MARY regelt het wel.nl® voor professional organising bedraagt:

€ 65 (inclusief 21% btw) voor particulieren
€ 75 (exclusief 21% btw) voor bedrijven

inclusief kleine organising materialen en reiskosten voor afspraken binnen een straal van 30 km. Bij langere reisafstanden wordt 0,19 per gereden km en voornoemd uurtarief in rekening gebracht op basis van Google Maps. De tarieven zijn geldig tot 1 januari 2019. Ik hanteer de Algemene Voorwaarden van de NBPO.

Ben je lid van Uitvaartvereniging Noordhollandse Coöperatie (Associatie Uitvaartverzorging of Uitvaartverzorging IJmond) dan ontvang je extra voordeel.

Persoonlijke begeleiding is maatwerk dus neem gerust contact met mij op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bedenk hierbij niet alleen wat het je gaat kosten, maar vooral wat onze samenwerking jou gaat opleveren! Als je bewuster met spullen omgaat zul je minder spullen kopen. Daarnaast kun je met de verkoop van overbodige spullen geld verdienen. En rust in je hoofd is natuurlijk goud waard 😉

Dat wil ik!

Vergoedingen
Je hoeft onze samenwerking niet altijd uit eigen zak te betalen. Lees hieronder of er een andere mogelijkheid is.

Werkgever
Een gezonde en georganiseerde werknemer levert een waardevolle bijdrage. Veel werkgevers investeren dan ook in de ontwikkeling van hun werknemers. Een coachingstraject kan worden betaald uit het opleidingsbudget of onderdeel vormen van een re-integratietraject (Wet Verbetering Poortwachter). Bespreek de mogelijkheden met je werkgever.

PersoonsGebondenBudget (PGB)
Houders van een PersoonsGebondenBudget (PGB) met indicatie ‘individuele begeleiding’ kunnen de diensten van een professional organiser hieruit laten betalen en zijn geen btw verschuldigd. Actuele informatie over het PGB kun je vinden op de website van Regelhulp of via je Sociaal Wijkteam.

Ondernemer
Als onze werkafspraak gericht is op het ondernemerschap, is deze voor zelfstandig ondernemers aftrekbaar als zakelijke kosten. In dat geval is de btw (21%) terug te vorderen. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst.