Werkwijze

Je kunt mijn hulp inroepen als je meer taken, documenten of spullen ervaart dan je zou willen. De hoeveelheid is hierbij niet relevant. Het belangrijkste is dat jij hier graag verandering in wil brengen. Soms is de huidige situatie geleidelijk ontstaan, in andere gevallen is een ingrijpende levensgebeurtenis de oorzaak, zoals het overlijden van een dierbare. 

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen, neem dan gerust contact met mij op voor het plannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mijn lidmaatschap aan de NBPO staat garant voor kwaliteit en professionaliteit. Mijn geheimhoudingsplicht verzekert jou ervan dat niemand van mij hoort wat wij samen bespreken. Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten? Lees dan de reviews.

Bepaal je doel

We brengen in kaart hoe de huidige situatie is ontstaan, wat je graag wilt veranderen en waarom je dat wilt.

Verander je gedrag

We nemen je overtuigingen onder de loep, bepalen je triggers en scheppen nieuwe gewoontes.

Creëer ruimte

Op basis van de unieke MARYmalisme Methode gaan we samen heel praktisch aan de slag. Zo ervaar je direct meer ruimte: in je huis, op je werkplek of in je agenda.

Geniet en ontspan

Dankzij de nieuwe technieken die je geleerd hebt, maak je voortaan zelf keuzes over je spullen, documenten en taken. Je ervaart overzicht en rust.

Boek nu je gratis intake

Ervaringen van klanten

"Met Marianne heb ik een traject gedaan van vier sessies en een evaluatie om mijn agenda en mail op orde te krijgen. Ze hielp me hands-on direct met de eerste stappen in de mail en de agenda. Daarna kon ik zelf verder aan de slag, dat geeft rust in mijn bestaan als ondernemer. Marianne heel erg bedankt en fijn dat je mijn back up blijft!"
“Na gek te worden van de vele spullen die overal in het huis lagen, hebben wij samen met Marianne structuur in de spullen gebracht. Het samen werken ging op een zeer prettige manier. Wij hebben nu een opgeruimd huis en dat geeft heerlijk veel rust. Het was een zeer fijne samenwerking.”
Patrick
Applicatiebeheerder
"Marianne, nogmaals dank voor jouw voortreffelijke hulp bij onze verhuizing. Een aanrader voor iedereen die veel spullen moet opruimen bij een verhuizing en extra stress ondervindt bij pijnlijke beslissingen die hiermee samenhangen. Ook jouw fysieke hulp is het vermelden waard, nooit geweten dat er zoveel spullen in een Mini passen."
Jan
Huisarts (gepensioneerd)
“Ik had het altijd druk, zowel zakelijk (eigen bedrijf, 65+ FTE-ers in progressieve groeifase) als privé (sociaal, sportief en jong gezin). Het gaf mij een beklemmend gevoel en besloot te gaan voor een stuk individuele coaching aangevuld met een online training. Zo georganiseerd als ik al ben en er zelf op mijn bureau al nagenoeg geen papiertje meer te vinden is, gaf Marianne mij inzichten en handvatten om mijn werk en vooral organisatie anders te gaan inrichten. Na 6 weken werd mijn visie op de organisatie sterker met als doel de organisatieverandering sneller in te zetten. Ook heb ik focus aangebracht en werk ik doeltreffender. Ik ben zo enthousiast dat ik deze ontwikkeling wil doorzetten en heb Marianne gevraagd mij de komende tijd te blijven ondersteunen.”
"Marianne heeft mij goede adviezen kunnen geven in het maken van een stappenplan voor het starten van een eigen bedrijf. Marianne is naast haar gestructureerde aanpak een fijne persoonlijkheid om mee te werken. Organiseren en plannen is haar sterke kant wat maakt dat zij een professionele professional organiser is!"
“Geweldig! Na mijn verhuizing had ik wel wat hulp nodig met mijn administratie maar waar begin je als je een druk gezin hebt? Met de hulp van Marianne (Mary) is mijn administratie nu helemaal op orde en het belangrijkste: er zit een systeem in! Marianne is een zeer prettig persoon om zoiets persoonlijks samen mee te doen.”
"Marianne weet van aanpakken, binnen 2 uur hadden wij samen mijn kleedkamer uitgeruimd en 3 kasten beperkt tot 1 kast. Ook is er weer ruimte op onze zolder, waar zakelijke administratie stond vanaf 2002, Marianne weet precies wat bewaard moet en wat weg kan. Met de planning die we samen hebben gemaakt voor thuis en op de zaak kan ik voorlopig zelf vooruit, maar ik zal in de toekomst zeker nog eens een beroep op haar doen. Ik beveel haar van harte aan."
“In mijn drukke schema is het een uitkomst! Als wij samen hebben opgeruimd voelt het altijd alsof ik gesport heb. Ik ben moe, maar voldaan. Het heeft een stuk veranderd bij mij, meer rust gebracht.”
Polly
Stewardess

Meer klantervaringen vind je op Ratecard:

Kies wat bij jou past

Samenwerken begint altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te ervaren of wij een goede match zijn. Neem contact op voor meer informatie. 

Samenwerken kan op diverse manieren:

  • individuele begeleiding
  • het volgen van een training in groepsverband of
  • deelname aan een online programma.

Zo is er altijd een vorm die bij jou en jouw budget past. 

De meeste klanten kiezen voor individuele begeleiding omdat een traject op maat tot het beste resultaat leidt. Ben je gemotiveerd om aan de slag te gaan en wil je graag snel vooruitgang boeken? Dan is een van onderstaande pakketten voor particulieren een uitkomst. Je kunt ook kiezen voor een losse werkafspraak. Mijn uurtarief vind je onder “Veelgestelde vragen“. Voor zakelijke klanten maak ik graag een offerte op maat.

FNOIKIE

€269

GROOS

TE WARSKIP

€699

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Lees hieronder het antwoord op veelgestelde vragen

WhatsApp chat