De weken vliegen voorbij. Voor je gevoel kom je altijd tijd te kort en als je dan eindelijk thuis bent blijf je maar opruimen. Dat moet toch ook anders kunnen?

Tijdens mijn workshop ‘Alles (z)onder controle’ vertel ik je precies hoe! Samen zorgen we er voor dat je hier op een eenvoudige manier verandering in kunt brengen. Zo kun je voortaan ontspannen genieten van tijd voor jezelf en met de mensen die je het meest dierbaar zijn.

Via informatie, leuke oefeningen en vraag- en antwoordrondjes geef ik je alle tips en trucs die nodig zijn om ruimte te scheppen, zowel in je kast als in je agenda.

Datum, plaats en tijd

Wil je deze workshop bij jou thuis laten plaatsvinden? Dit kan met minimaal 4 deelnemers op een datum in overleg. Als je minimaal 6 personen uitnodigt is deelname voor jou gratis. Ben je zelf enthousiast maar ken je niemand anders die interesse heeft, reserveer dan een plekje op de wachtlijst. Bel of mail voor meer informatie.

Kosten

De kosten voor de workshop bedragen € 15,00 per persoon, inclusief btw, kleine organising materialen, consumpties en overzichtelijk cursusmateriaal dat je later thuis als naslagwerk kunt gebruiken.

Inschrijven

Wil je je inschrijven of meer informatie? Kijk dan op mijn Facebook pagina om te lezen wat eerdere deelnemers van deze workshop vonden of neem dan contact met mij op.