Heb je het druk? Kom je vaak tijd tekort? Werk je hard maar heb je het gevoel dat het nooit genoeg is? Ben je toe aan tijd voor jezelf?

Tijdens de workshop ‘MARY Christmas’ ontdek je hoe jij dit jaar ontspannen kunt genieten van de decembermaand. Je leert praktische (time) management technieken van Stephen Covey, Hal Elrod en Julie Morgenstern die je inzicht, overzicht, rust en voldoening geven. Zo maak je van elke dag een feestdag.

Als voorproefje ontvang je de gratis MARY Christmas adventskalender, klik hier voor de download.

Datum, plaats en tijd

Deze workshop vindt op woensdag 8 november a.s. plaats in Assendelft vanaf 20.00 uur. Klik op de datum voor meer informatie en reserveren.

Kosten

De workshop duurt anderhalf uur. De kosten voor de workshop bedragen € 20,00 per persoon, inclusief een glaasje glühwein of fris en hand-outs met praktische tips om thuis verder mee aan de slag te gaan. Laat deze kans op een ontspannen decembermaand niet aan je voorbij gaan en schrijf je snel in!

Meer informatie

Wil je meer informatie? Kijk dan op mijn Facebook pagina om te lezen wat eerdere deelnemers van deze workshop vonden of neem contact met mij op.
mary-christmas-fb

Leave a Reply