Zaanse Loslaatdag 2019

Op zaterdag 5 oktober 2019 vond de tweede editie plaats van de Zaanse Loslaatdag. Deze unieke dag was gericht op ambitieuze vrouwen die alle ballen hooghouden en behoefte hebben aan tijd voor zichzelf. In het Kreatief Pakhuis in Zaandijk genoten de deelnemers van een luxe lunch en diverse inspirerende workshops die allemaal in het teken stonden van ‘loslaten’. We sloten de dag af met een gezellige borrel, met uitzicht op de Zaanse Schans.

Met een gemiddelde waardering van 8.9 kijken we terug op een geslaagde editie! Een greep uit de reacties van deelnemers: “Ik ga naar huis met heel veel mooie inzichten” “Heel inspirerend” “Een feest van herkenning. We lopen bijna allemaal tegen dezelfde dingen aan” “Voor herhaling vatbaar” .

#zaanseloslaatdag #loslaten #kreatiefpakhuis #zaandijk #zaansesamenwerking #inspiratie #dankbaar

Twaalf verschillende Zaanse ondernemers werkten nauw samen om deze bijzondere dag te organiseren. De Zaanse Loslaatdag 2019 werd georganiseerd door: Sylvia Heistek (De Succeswinkel), Ivanka Hengsdijk (Studio Vank), Marieke Hulst (Yogadreams), Martine Glebbeek (De Erfenisdeskundige), Mariëlle Kerssens (Communiceren met Jezelf), Eva Smitt (Quibble), Eve van Dijk (Kappa Helpt!), Cisca Bakker (Advies & Zooo), Julia Spaan (Juul’s Bedrijfskleding), Wendy Koerten (WorklifeBlend), José Steens (Het Motivatiemagazijn) en Marianne Winter (MARY regelt het wel .nl®)  

De Zaanse Loslaatdag is een initiatief van MARY regelt het wel .nl® en vormt onderdeel van de Landelijke Loslaatdag die al sinds 2012 wordt georganiseerd. Hierop draait het om zowel letterlijk als figuurlijk loslaten; je neemt afstand van je spullen én van de belemmerende ideeën en overtuigingen in je hoofd. Daardoor ontstaat ruimte en ontdek je de rijkdom van eenvoud. 

WhatsApp chat